Cukrovka a cukr v tržní ekonomice. Situační a výhledová zpráva.
Situačná a výhľadová správa Ministerstva poľnohospodárstva ČR o poľnohospodárskej komodite cukrovka - cukor. Situácia v hospodárskych rokoch 1991-1993. Predpokladaný vývoz cukru. Vstup zahraničného kapitálu do cukrovarníctva ČR. Dlhodobý výhľad pre produkciu cukru v ČR.