Vědecký park - cesta k inovačnímu podnikání. - Čoupek, J.
Rozhovor s riaditeľom divízie transferu technológií Pražského ústavu pokrokových studií PIAS o jeho úlohách v činnosti vedeckého parku. Vytváranie optimálnych podmienok pre podnikanie v ČR. Záujem zahraničných investorov na rozvoji vedy a výskumu. Pojem inovačnej aktivity a inovačného podnikania. Projekt vedeckého parku v Prahe a jeho potenciálni klienti.