Výzkumný park v Lovani. - Zahradník, Petr
Inštitúcia nazývaná výskumný park v Lovani (Leuven) v Belgicku. Pôsobnosť firiem v tejto oblasti. Rozvoj vzájomne prepojených vedeckovýskumných pracovísk a praktických oblastí. Využívanie technických a ekonomických poznatkov z univerzít a rýchla ponuka praktického využitia v západných krajinách.