Preventivní role sociální politiky. - Víšek, P.
Úloha jednotlivých systémov sociálnej politiky. Nástroj sociálnej prevencie. Potreba pozornosti mladej generácii a postoje k sociálnym skupinám. Riziká sociálnej stratifikácie. Požiadavka posilnenia sociálnej aktivity v regiónoch. Problém chudoby a marginálnych skupín. Sociálna politika a sociálny zmier. Význam úlohy rodiny.