Mikrosociológia G. Gurvitcha v optike súčasnosti. - Laiferová, Eva
Sociálna realita a sociálny čas. Totálny sociálny jav - osový princíp hĺbkovej sociológie. Vertikálne a horizontálne členenie javov sociálnej reality.