Zdokonaľovanie bezpečnostnej dimenzie helsinského procesu: summit KBSE 1992. - Šebesta, Štefan
Inovácia postupu účastníckych krajín helsinského procesu pri predchádzaní sporom, krízam a konfliktom, pri ich riešení a pri iných formách spolupráce v oblasti bezpečnosti na summite KBSE v júli 1992.