Trias: verejné zdroje v databázovom tvare. Ako nečítať noviny, a predsa "zostať v obraze". - Kopřiva, J.
Stručne o informačnej firme Trias sústreďujúcej ekonomické informácie monitorovaním (denným) 25 titulov slovenských a českých denníkov a ekonomických týždenníkov. Informácie sú prístupné dvakrát denne prostredníctvom modemového spojenia a s programovým prostredím.