Que peut apporter le marché dans la lutte contre l'inflation? - Koford, K.J
Plán boja proti inflácii (MAP - Market anti-inflation plan) a jeho história. Teoretická analýza boja proti inflácii. Politika príjmov založená na daniach (H. Wallich a S. Weintraub) označená skratkou TIP (Tax-based incomes policy). Rozdiely medzi MAP a TIP, ktoré sa zakladajú na protiinflačnej politike. Náklady na použitie MAP. Zhrnutie záverov teoretickej analýzy MAP. (The American Economiques Review 1992, č.2.).