Hlavní úkoly podnikového personálního řízení. - Koubek, Josef
Význam podnikového personálneho riadenia. Problémy riadenia ľudských zdrojov. Strategické personálne riadenie a personálna politika podniku. Hlavné úlohy a ciele podnikového personálneho riadenia. Úlohy a funkcie podnikového personálneho útvaru.