Les jeunes et l'emploi: force et faiblesse des liens forts. - Marry, C.
Teória pút a výskum zamestnanosti. Paradox Granovetterových téz. Cesty vstupu do zamestnania. Význam rodiny. Úloha mocných pút s prvým zamestnaním. Vstup do dobrého zamestnania. Účinnosť ciest vstupu do zamestnania podľa pohlavia. Zhrnutie autorkiných poznatkov. (CEREQ, LASMAS-CRNS, Cheminements professionnels et mobilité sociales 1992.).