Manažérske zmluvy. - Profant, M.
Pojem manažérskej zmluvy, jej obsah a ďalšie náležitosti. Právny stav obsadzovania vedúcich (manažérskych) funkcií a spôsob obsadzovania vedúcich (manažérskych) funkcií vymenovaním, podľa poslednej úpravy vyplývajúcej z novely Zákonníka práce (Zák. č. 231/92 Zb.).