Riešenie niektorých problémov personálneho manažmentu. - Pidany, J.
Vývoj pružných výrobných systémov (PVS) ako dôležitý prvok pri adaptácii na zmeny trhových podmienok technológií a pri zvyšovaní produktivity v podniku. Časové plánovanie PVS a jeho pravidlá. Postavenie manažéra vedenia podniku pri prispôsobovaní výrobných systémov zmenám na trhu. Matematické riešenie problematiky personálneho manažmentu.