Kedy budú občania Slovenska zarábať ako Európania. Príjmy na Slovensku a v Európe. - Pekník, K.
Problém približovania nominálnych a reálnych príjmov občanov Slovenska k úrovni európskych krajín. Čo vplýva na kúpnu silu obyvateľstva, vzťah rastu miezd a reálneho hrubého domáceho produktu, medzinárodné porovnanie. Scenáre približovania sa príjmov. Vzťahy medzi príjmami, infláciou a produktivitou. Projektovanie dynamiky nominálnych miezd.