<Le> salaire minimum, étalon de valeur. - Courthéoux, J.-P
Dopad minimálnej mzdy je stále aktuálny. Jeho priame a nepriame efekty. Úloha minimálnej mzdy ako miera hodnoty. Minimálna mzda ako nástroj merania. Minimálna mzda a určenie povinného odčerpania. Minimálna mzda a pridelenie zdrojov. Minimálna mzda ako nástroj zrážky. Minimálna mzda ako nástroj na dosiahnutie vrcholu. (Humanisme et entreprise, jún 1992).