Druhý pokus Realit expo. - Brunovský, O.
V júni 1993, súbežne s kontraktačno-predajným veľtrhom Manager '93, druhý veľtrh nehnuteľností Reality expo, účastníci, expozície. Budúci ročník bude v Bratislave.