Dubnický projekt čaká na verdikt. Privatizácia stagnuje, k slovu sa hlásia zamestnanecké akciové spoločnosti. - Prosnan, Jozef
Na príklade štátneho podniku ZŤS Dubnica nad Váhom poukázané na problémy vytvárania zamestnaneckých akciových spoločností, privatizácie a jej projektu, špeciálnej výroby, účasti odborov, mesta a štátu, vzťahu k FNM.