Transformácia spotrebných družstiev.
Transformácia spotrebných družstiev na obchodné organizácie nového typu podľa zákona č. 42/92 Zb. Delenie majetku družstiev. Vyrovnanie vzťahov medzi družstvom a štátom. Transformačné projekty družstiev.