Hospodářská komora ČR ustavena. - Pick, V.
Konštituovanie novej samosprávnej inštitúcie podnikateľského stavu Hospodárskej komory ČR v marci 1993. Odlišnosti HK ČR od SOPK. Vznik okresných hospodárskych komôr, zriadenie odborných sekcií a špecifikácia ich úloh.