Fond národného majetku môže vyjsť na bubon. Ako získať kapitál pre firmy. - Mikloš, I.
Systém úverov na privatizáciu podľa dohody uzavretej medzi národnou bankou a FNM umožňuje špekulácie. Zdôvodnenie tohto tvrdenia bývalým slovenským ministrom pre privatizáciu.