Asociácia bánk a poisťovní. - Danko, A.
V máji r. 1993 sa uskutočnilo ustanovujúce zasadnutie zakladateľských bánk a poisťovní tvoriace podklad pre registráciu a činnosť Asociácie bánk a poisťovní v Bratislave. Na rokovaní bolo prijaté programové vyhlásenie, ktoré dáva zameranie činnosti asociácie, aktívnu spoluprácu a možnosť využívať služby a informačný servis.