Beratungsleistungen der Sparkassen. - Kopp, N.
Predpokladaný trh poradenskej činnosti a počtu podnikových transakcií v Nemecku. Trh ako určujúca veličina pre akvizície a investície do podnikov. Predaj podnikov ako celku. Čiastkový predaj alebo zvýšenie kapitálu. Rozhodovanie medzi účasťou a predajom vlastnému alebo cudziemu kapitálu. Predaj účastín verejnosti. Bankové poradenstvo v ponuke činností sporiteľne.