Factoring - finanční jistota. - Pavlasová, P.
Transfinance a.s. ponúka popis a rozdelenie factoringu do troch skupín - vývozný, dovozný a tuzemský factoring. Skúsenosti a výsledky za rok 1992 v oblasti komoditného a teritoriálneho zamerania.