Haftungsfragen im M et A-Geschäft. - Steiner, C.
Otázky ručenia pri podnikaní v oblasti poradenských služieb M et A (fúzie a akvizície). Nízka potreba poradenských služieb. Problémy ručenia za chyby v M et A u banky. Právne úpravy kúpy podniku. Porovnateľný odborný obsah z iných oblastí činnosti banky. Obsahové rozdiely v zákazkach M et A. Prísne opatrenia na svedomitú realizáciu zákaziek. Predaje z portefeuille banky.