M et A aus Sicht einer Landesbank. - Neuber, F.
Úloha bánk pri akvizícii podniku. Ponuka poradenstva bánk v oblasti podnikových transakcií a pri akvizičných projektoch. Financovanie akvizícií bankami. Priama účasť bánk vo veľkých a stredných priemyslových podnikoch. Predpoklady pre účasť a orientácia renditných očakávaní. Ďalšie motívy účasti cez verejné zakázky.