Medzinárodná konferencia k otázkam vzdelávania v slovenskom bankovníctve. - Garay, D.
Úzka spolupráca so špičkovými zahraničnými odborníkmi v rámci pomoci vyspelých západných krajín. Potreba kvalifikovaného transferu know-how zo západu. Vznik NBS transformáciou bývalého ústredia ŠBČS pre SR. IBV usporiadal medzinárodnú konferenciu v dňoch 10.-12. mája v Dolnej Krupej. Potreba nepretržitého vzdelávania a zvyšovania kvalifikácie pracovníkov bánk. Nevyhnutnosť vytvoriť vlastný vnútorný vzdelávací systém ako súčasť personálneho manažmentu.