Software Hogan vo VÚB.
Všeobecná úverová banka podpísala s britskou firmou Hogan Systems kontrakt na nový štandardný software pre všetky finančné operácie (cena cca 350 mil. Sk). Očakávania od aplikácie tohto systému.