Umstrukturierung durch M et A. - Lennertz, A.
Úloha poradenstva v oblasti fúzií a akvizícií pri adaptácii stredných podnikov a ich nasledovníkov v súčasných podmienkach prudkých zmien v podnikaní a potrebe kooperácií a fúzií. 200000 podnikov východnej Európy na predaj a jeho zvláštnosti. Nákupy podnikov vo východnej Európe pomocou expertov M et A. Pomoc bánk.