Vzdělávání a rozvoj personálu v bankovnictví USA. - Dvořáková, Zuzana
Pracovnoprávne predpisy súvisiace s bankovníctvom USA. Zastúpenie zamestnaneckých záujmov. Základné odborné vzdelanie, ďalšie vzdelávanie a rozvoj personálu. Systémy hodnotenia pracovníkov bánk USA.