<Die> Einlagensicherung als Element des europäischen Finanzmarktes. - Grundmann, W.
Doterajšie systémy zaistenia bezpečnosti vkladov. Smernica ES o zaistení vkladov z r. 1986, ktorá nie je pre banky záväzná a návrh novej smernice v r. 1992. Charakteristika návrhu smernice, minimálna poistená suma, rozsah náhrady škody... Ochrana vkladateľa. Novela zákona o úveroch. Kritika smernice ES z hľadiska Nemecka.