Sporenie je jediná istota pre budúcnosť. Hovoríme s bankármi. - Ondra, A.
Rozhovor s gen. riaditeľom SŠSP A. Ondrom, prezidentom Asociácie slovenských bánk a poisťovní. Predmetom jej činnosti je zastupovanie a presadzovanie spoločných záujmov členov vo vzťahu k orgánom štátnej správy. Kontakty v zahraničí. Situácia na slovenskom peňažnom trhu. Voľné zdroje na poskytovanie úverov sú obmedzené. Bilancia za r. 1992. Devalvácia Sk a vklady obyvateľstva.