Mitteldeutsche Börse. - Rudorf, D.
Vznik spolku stredonemeckých búrz v Lipsku. Rozvoj šancí regionálnych búrz. Úlohy stredonemeckej burzy: emisia rentových cenných papierov, podpora privatizácie veľkých podnikov, popularizácia akcií v nových spolkových krajinách, kapitalizácia saských súkromných podnikov a i.