Pracujúce peniaze. Štátne dlhopisy už aj pre drobných investorov. - Priatka, P.
Dlhopis - najrozšírenejší druh cenného papiera (výnosy z nich už nie sú zdaňované) na kapitálovom trhu. Stále výnosy. Kurzy a hodnoty. Polročná výplata. Diel zisku. Výhodná investícia.