Predbežné výsledky aukcií po prvom kole periodickej aukcie v RM-Systéme Slovakia od 3.5.1993 do 11.6.1993.
V tabuľke zostavený zoznam uvádzajúci poradové číslo spoločnosti, medzinárodnú identifikáciu cenného papiera, názov emitenta (akciovej spoločnosti), aukčnú cenu, ponuku akcií, dopyt, maximálny pre voditeľný objem a predbežnú štatistiku.