Problematické zmluvy. Pohľad obchodníka na Stredisko cenných papierov. - Lazový, Juraj
Pripomienky k činnosti Strediska cenných papierov, ktoré vedie evidenciu všetkých zaknihovaných cenných papierov, k technickým problémom vykonania operácií obchodu s cennými papiermi na vlastný účet i pre klientov. Blokovanie a prevod cenných papierov, problémy. Úradné overenie zmlúv, ktoré vyžaduje SCP od obchodníkov a búrz ako prekážka znemožňujúca uskutočňovať obchodovanie s cennými papiermi.