Stanovy akciovej spoločnosti Bratislavská opčná burza.
Predmet podnikania a výška základného imania. Počet a menovitá hodnota akcií. Valné zhromaždenie akcionárov burzy. Burzová komora a burzové obchody. Spôsob rozdelenia zisku. Zvýšenie a zníženie základného imania. Postup pri doplňovaní a zmene stanov. Zrušenie a likvidácia spoločnosti.