Typy pokynov. Obchodovanie v RM-Systéme Slovakia. - Jurenka, R.
Výklad základných, špeciálnych K- a P-pokynov, pokynov na vykonanie inej činnosti alebo služby záväzných podľa trhového poriadku pre všetkých účastníkov obchodovania na trhu RM-Systému.