Úspěšný start RM-Systému. - Štícha, L.
RM-Systém (RM-S) je akciová spoločnosť, ktorá sa zaoberá organizovaním mimoburzového trhu s cennými papiermi. Výhody RM-S a záruky zákazníkom. Aukcie cenných papierov a ďalšie služby RM-S. Spolupráca so Strediskom cenných papierov ČR a s Investičnou bankou. Poplatky za služby RM-S a cena akcií. Výsledky ostatných služieb a ďalší vývoj RM-S.