Privatizácia - áno. Špeciálny účet FNM v NBS. - Melčický, L.
Rozhovor s L. Melčickým, predsedom výkonného výboru FNM SR. Spoločná iniciatíva NBS a FNM pri privatizácii. Kritériá výberu pre poskytovanie úveru na privatizáciu. Zdroje komerčných bánk na tieto úvery. FNM poskytuje výhodné podmienky. FNM v štádiu príprav na verejnú súťaž. Zmluva medzi NBS a FNM podporuje proces privatizácie. FNM bude prehodnocovať riziko obchodného zámeru. Spolupráca so špeciálnou poradenskou firmou.