K problematice tržní transformace dopravy. - Eisler, Jan
Analýza správania sa dopravcu, prepravcu či cestujúceho a štátu na prepravnom trhu v osobnej a nákladnej doprave. Dopravná infraštruktúra a harmonizácia podmienok jej financovania. Systém just in time.