Dovolenky v roku 1992: Taliansko, Grécko, Španielsko. Výsledky výberového zisťovania cestovného ruchu.
Výsledky výskumu uskutočneného Ústavom turizmu, a.s. v Bratislave a realizovaného Metodicko-výskumným kabinetom Slovenského rozhlasu na vzorke 2093 respondentov. Údaje o aktivitách cez dovolenku, vycestovaní mimo miesta bydliska, dĺžke pobytu, ročnom období, domácich a zahraničných rekreačných pobytoch atď.