Un nouvel indice des prix a la consommation. (1990 = 100). - Saglio, A.
Nový reprezentatívnejší, komplexnejší viac medzinárodný cenový index pre spotrebu vypracovala INSEE, ktorý bude platiť od r. 1993. Šiesta generácia cenových indexov. Porovnanie s predošlými generáciami. 266 položiek pre domácnosti. Pokračovanie rozptylu priemerných cien. Nové posudzovanie cien čerstvých produktov. Mesačné indexy nájomného. Treba zaručiť reprezentatívnosť a zlepšiť presnosť vzorky indexu. Aká je presnosť indexu? (Les Notes blues de Bercy 1992, č.2.).