Průzkum konkurence.
Zahrnutie prieskumu konkurencie do strategických plánov vedenia podniku spolu s prieskumom trhu. Cieľom prieskumu je predvídanie reakcie konkurenta na vlastné podnikateľské rozhodnutia a zaisťovanie si úspechu svojich marketingových stratégií. Uskutočňovanie analýzy prieskumu konkurencie. Výpočet podielu konkurentov na trhu.