Světové surovinové trhy v roce 1992. - Urban, M.
Stav svetového surovinového hospodárstva. Pôsobenie recesie svetovej ekonomiky, nadprodukcie komodít, prílevu kovov zo SNŠ a iných faktorov na vývoj svetového surovinového trhu. Vývoj cien surovín od r. 1991. Drahé kovy - zlato, platina. Pohyby cien ropy, neželezných kovov - medi, olova, hliníka, cínu a niklu. Ceny poľnohospodárskych surovín - kávy, kakaa, kukurice.