Asociace leasingových společností ČR. - Pulz, J.
Pôsobenie Asociácie leasingových spoločností ČR. Asociácia je členom Federácie európskych leasingových asociácií (LEASEUROPE). Činnosť Asociácie ČR v oblasti daňových predpisov a vytváranie základných podmienok pre leasing nehnuteľností. Zameranie činnosti do oblasti factoringu, forfaitingu, metodológie bonity, leasingu tovaru nemateriálnej povahy.