Leasing - příležitost pro každého. - Válek, V.
Podstata a základné formy leasingu. Charakteristické podmienky pre rozvoj leasingu. Daňové predpisy, daň z príjmu, daň z pridanej hodnoty. Podmienky finančného leasingu. Tuzemský operatívny leasing.