Slovenské a české automobilky napredujú napriek recesii. Recesia na automobilovom trhu. - Prosnan, Jozef
Mierny vzrast svetovej výroby osobných automobilov, pokles predaja dokumentovaný údajmi o vyrobených počtoch u najväčších svetových výrobcov (r. 1992), svetovej produkcii (1992, výhľad 1993-1996), predaji v západnej Európe a v SR a ČR (jan.-máj 1993). Rast produkcie u Škoda Mladá Boleslav a VW Bratislava.