Výhľady podľa ekonómov GATT na tento rok neisté.
Vzrast objemu svetového obchodu v r. 1992 prvýkrát od r. 1988. GATT skúmal trend svetového obchodu v r. 1992 a predpoklady na r. 1993, hlavné zistenia. Hlavní vývozcovia a dovozcovia vo svetovom obchode s tovarom v r. 1992 (v mld. USD a perc.), tabuľka.