Zásady daňových úlev schváleny. Ministr financí Slovenské republiky Július Tóth odpovídá na otázky Světa hospodářství. - Machala, Karel
Obchod medzi ČR a SR začal po rozdelení bývalej federácie klesať. Rozhovor s ministrom financií SR Júliusom Tóthom o zahraničnom obchode Slovenska. Otázky administratívnych bariér pri vybavovaní tovaru na hranici, obchodnej bilancie SR, vývoja niektorých ukazovateľov slov. hospodárstva, daňových úľav pre vstup zahraničného kapitálu na Slovensko.