Vývoj platební bilance v ČSFR v roce 1992. - Olšovský, R.
Vonkajšie a vnútorné podmienky vývoja ekonomiky ČSFR v r. 1992. Vývoj bežného účtu platobnej bilancie, tovarová štruktúra zahraničného obchodu, obchodná bilancia, bilancia služieb. Vývoj kapitálového účtu.