Devízová pozícia centrálnych bánk SR a ČR, vývoj devízového inkasa a kurzov. Situácia v Českej republike na devízovom fixingu sa javí ako relatívne priaznivá, v Slovenskej republike ako stabilizovaná. - Vechter, Juraj
Vývoj kurzu slovenskej koruny ku korune českej. Devízová pozícia ČNB a NBS podľa zverejnených bilancií. Vývoj devízového inkasa podľa situácie na devízovom fixingu.